Search
Close this search box.

OVER ONS

Alles over
Fit 4 Marketing

Missie

Fit 4 Marketing creëert een inspirerende omgeving waar creatievelingen zich volledig kunnen ontplooien en werken aan boeiende opdrachten. Met passie streven we naar uitmuntende resultaten voor onze klanten en hechten we waarde aan betrokkenheid en trots binnen ons team. Het is een eer om ons werk online te zien schitteren voor honderdduizenden mensen. Fit 4 Marketing biedt een thuisbasis voor talenten die willen groeien en bloeien in hun expertise.

&

Visie

Bij Fit 4 Marketing streven we als pioniers in de branche naar het verleggen van grenzen en leveren we op maat gemaakte oplossingen die de unieke identiteit van onze klanten weerspiegelen. Met een scherp oog voor trends en een ongeëvenaarde drive voor succes, tillen we onze klanten naar nieuwe hoogten in marketing en conversieoptimalisatie.

Chelsey

Webdesign specialist. Het liefst is Chelsey de hele dag bezig met webdesign. Met haar koptelefoon op vindt zij het heerlijk om in haar focus te zitten. Maar gezellig een borrel op kantoor slaat ze ook niet over! 

Robin

Robin is 3 jaar geleden begonnen met Fit 4 Marketing. Ze is online marketing strateeg en fotograaf. Ze hoopt dat ze nog veel mooie projecten mag verzorgen en bedrijven mag helpen groeien. ⁠

Het kantoor

Neem een kijkje in ons prachtige kantoor

Kom meer te
weten over onze
werkwijze

Leuk je te ontmoeten! We zijn benieuwd naar jouw verhaal en gaan samen kijken hoe we jouw marketingdoelstellingen waar kunnen maken.

#FIT4MARKETING

Kom in contact

Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op.

Scroll naar boven
socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

Robin de Weerd

Fit 4 Marketing

Heb je interesse of een vraag? Bel mij gerust!