fbpx
Search
Close this search box.

DIENSTEN

Bekijk het aanbod Fit 4 Marketing

Ben je benieuwd of wij kunnen leveren wat je zoekt?Neem een kijkje tussen de diensten van Fit 4 Marketing!

Diensten van Fit 4 Marketing

Bekijk welke dienst bij jou wensen past

Social media

Ons team werkt met professionele tools en beschikt over grondige kennis van alle relevante platforms, doelgroepen en communicatievormen. Wij beheren gestructureerd, social media voor platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok met als doel om meer engagement met de doelgroep te genereren.

– Content creatie
– Contentkalender
– Community management

Online Advertising

Wij bieden verschillende varianten van paid media in zoekmachines en op social media. Hiermee is het gemakkelijker om een specifieke doelgroep te bereiken en creëer je meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Onze specialisten ontwikkelen data gedreven campagnes gericht op het hoogst haalbare resultaat.

– Campagnes creëren 
– Zichtbaarheid
– Naamsbekendheid

Data & Strategie

Voorafgaand aan de strategieontwikkeling, doen wij uitgebreid onderzoek naar de beste online positionering van jouw bedrijf, wat ons waardevolle inzichten geeft voor de optimale strategie. Wij analyseren continu data, die ons helpen bij het bedenken en creëren van vernieuwende content.

– Marktonderzoek
– Data analyseren
– Strategie ontwikkeling

Webdesign

Onze experts op het gebied van webdesign creëren graag de meest professionele website voor jou die aan al jouw wensen voldoet! Ze zorgen er voor dat jouw klanten direct onder de indruk zijn als ze op jouw website terecht komen en dat het compleet in de huisstijl van jouw bedrijf is.

– Website maken
– Webshop inrichten
– Look & Feel
– Geavanceerde systemen
– Salesfunnel creëren
– Landingspagina’s

Branding

Branding is een enorm belangrijk onderdeel binnen de marketing voor een bedrijf. Wanneer het goed uitgevoerd wordt, zorgt het voor een gewenste herkenning bij de doelgroep. Je branding zie je op elke marketinguiting terug: social media kanalen, drukwerk, website, filmpjes, bedrijfspand etc.

– Huisstijl
– Logo
– Flyers & posters
– Bestickering

SEO & SEA

Wij maken jullie bedrijf zichtbaar! Zo kan je doelgroep je makkelijk vinden en zullen ze eerder aankopen doen bijvoorbeeld. Onze experts creëren een campagne van A-Z voor jouw bedrijf om de gewenste online conversiedoelstellingen te behalen!

– Search Engine Optimalization (SEO)
– Search Engine Advertisement (SEA)
– Producten aanbieden op Google
– Website promotie op Google
– Blogs schrijven
– Linkbuilding
– Website check op SEO
– Conversiedoelstellingen behalen

Content creatie

Door een sterke toename van activiteit op alle social platformen wordt het steeds belangrijker om content te maken die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Daarmee neemt het belang van onderscheidend vermogen steeds meer toe. Wij creëren passende content door middel van unieke vormgeving en storytelling met de juiste combinatie van tekst en beeld.

– Fotografie
– Videografie
– Nabewerking

Media & Productie

We creëren foto's en video's voor ieder platform. Van een grote productie voor op YouTube of websites, tot korte video’s voor TikTok bijvoorbeeld. Ga voor hoge productiekwaliteit met hoogwaardige bewerking, een goed script dat aansluit op jouw gewenste resultaat.

– Foto’s en video’s
– Monteren en bewerken
– Van grote producties tot social filmpjes
– In de studio of op locatie

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Contact opnemen!

Ben je geïnteresseerd geraakt in de diensten van Fit 4 Marketing of heb je een vraag? Neem gerust contact op. Of kom gezellig langs voor een bakkie!

Werk samen met het
Fit 4 Marketing team

Het team bestaat uit gediplomeerde experts die ieder hun passie hebben gevonden in een specialisme binnen de online marketing & media.

Chelsey-fit4marketing
Robin-fit4marketing

Meestgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een nieuwe website te maken?

De doorlooptijd hangt af van de complexiteit van de website. Meestal duurt het 4-6 weken voor een eenvoudige website en 8-12 weken voor een complexere website.

Hoe kan ik mijn website vindbaar maken in Google?

We tillen je website naar de top van Google door middel van krachtige SEO-optimalisatie en strategische Google Ads-campagnes, waardoor je doelgroep je moeiteloos vindt en je online aanwezigheid groeit.

Wat kost een nieuwe website?

De kosten variëren van €1.500 tot €10.000+, afhankelijk van je wensen. Tijdens een vrijblijvend gesprek bespreken we jouw budget en vinden we een oplossing die perfect bij je past.

Ontwikkelen jullie ook een logo en huisstijl?

Jazeker! We gaan voor een unieke visuele identiteit die jouw merk doet stralen, van een op maat gemaakt logo tot een complete huisstijl die jouw merk onderscheidt.

Wat zijn de voordelen van Google Ads voor mijn bedrijf?

Met Google Ads bereik je jouw doelgroep op een gerichte manier en verhoog je het websiteverkeer en de conversies.

Welke soorten mediaproducties bieden jullie aan?

Van meeslepende video’s en animaties tot verbluffende foto’s en infographics, we creëren pakkende content die jouw merkverhaal vertelt.

Hoe verloopt het traject van A tot Z?

We starten met een intakegesprek, waarna we een plan op maat opstellen. We houden je nauwkeurig op de hoogte van de voortgang.

Hoe meten jullie de resultaten?

We analyseren websiteverkeer, conversies en andere belangrijke KPI’s om de effectiviteit van onze inspanningen te meten. We houden je hiervan op de hoogte met resultaatrapportages en optimalisatievoorstellen en zo streven we samen naar verbetering en succes.

Scroll naar boven
socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

Robin de Weerd

Fit 4 Marketing

Heb je interesse of een vraag? Bel mij gerust!