fbpx
Search
Close this search box.

PORTFOLIO

Bekijk het
werk van Fit 4 Marketing

Ben je benieuwd of wij kunnen leveren wat je zoekt?Neem een kijkje tussen onze projecten!

Onze projecten

Bekijk onze recente projecten

01. JR Model Management

Advertentie campagnes | Content creatie | Landingspagina

Binnen 3 maanden tijd hebben wij, voor één van de grootste modellenbureaus in Amsterdam, groot resultaat behaald d.m.v. een sterke advertentiecampagne.

02. Uylensteijn Exclusive

Website | Logo en Huisstijl | Fotografie

Een luxe autobedrijf dat graag haar unieke aanbod op de markt wilt brengen. Voor Uylenstein Exclusive hebben wij een nieuwe website gemaakt en een nieuwe huisstijl en logo ontworpen.

03. La Fabrique

Website | Logo en Huisstijl | Fotografie

Een rustige plek in Frankrijk waar je helemaal tot rust komt, La Fabrique. We hebben de branding, een nieuwe website met boekingskalender en fotografie voor het vakantieparadijs verzorgd.

04. Heike Schicketanz Beauty & Wellness

Content creatie | Advertenties | E-commerce

Binnen 4 maanden tijd hebben wij een ROAS behaald van 5,4. Dit hebben we gedaan door het inzetten van sterke Google Campagnes met aansluitende content marketing strategie. 

05. R.A. Photography

Website | Logo en Huisstijl | Fotografie

We hebben een gebruiksvriendelijke en persoonlijke website ontworpen. Er is meteen duidelijk wie de fotograaf is en wat je kan verwachten bij een samenwerking.

06. Social Media Boost

Content creatie | Advertenties | Social media

Door onze unieke en effectieve social media strategie behalen wij snel en goed resultaat. Binnen 3 maanden halen we gemiddeld +38% meer volgers, +183% meer bereik en +198% meer betrokkenheid.

07. KSB Crystal

Webshop | SEO | Productfotografie

We hebben en nieuwe webshop in Shopify en een sterke SEO-strategie gebouwd die de vindbaarheid op zowel Nederlands als internationaal gebied heeft geoptimaliseerd.

08. Edelga

Webshop | SEO | Fotografie

We hebben een nieuwe website ontworpen o.b.v. de wetten uit de mediapsychologie.  Daarnaast hebben we een sterke SEO-strategie neergezet.

09. Despina Fashion

Website | Logo en Huisstijl | Fotografie

Voor deze winkel in exclusieve jurken hebben we een nieuwe huisstijl, logo en website ontworpen en gebouwd. Met een geïntegreerde agenda kunnen klanten afspraken boeken.

10. Büsse Interieurbouw

Website | Logo en Huisstijl | Fotografie

Voor dit Interieurbouw bedrijf hebben we een nieuwe huisstijl, logo en website ontworpen en gebouwd. Daarnaast hebben we foto’s gemaakt om het werk van het bedrijf professioneel weer te geven. 

11. Fenne Oostewaal

Website | E-learning | E-mail automation

Voor deze lifestyle coach hebben we een website met geïntegreerde e-learning en podcast ontworpen en gebouwd. Daarnaast hebben we een e-mail automation gemaakt en gekoppeld aan de website.  

12. Marenca Jewellery

Concept | Fotografie

Voor dit sieradenmerk hebben wij de planning, modellen, locatie, styling en het productieteam bij elkaar gezocht om een succesvolle shoot neer te zetten. De sieraden komen prachtig uit. Bekijk meer!

Showreel

Een samenstelling van onze projecten

#

Onze projecten in beeld. Bekijk hier de showreel van Fit 4 Marketing.

Onze diensten

Bekijk welke dienst bij jou wensen past

Social media

Ons team werkt met professionele tools en beschikt over grondige kennis van alle relevante platforms, doelgroepen en communicatievormen. Wij beheren gestructureerd, social media voor platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok met als doel om meer engagement met de doelgroep te genereren.

– Content creatie
– Contentkalender
– Community management

Online Advertising

Wij bieden verschillende varianten van paid media in zoekmachines en op social media. Hiermee is het gemakkelijker om een specifieke doelgroep te bereiken en creëer je meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Onze specialisten ontwikkelen data gedreven campagnes gericht op het hoogst haalbare resultaat.

– Campagnes creëren 
– Zichtbaarheid
– Naamsbekendheid

Data & Strategie

Voorafgaand aan de strategieontwikkeling, doen wij uitgebreid onderzoek naar de beste online positionering van jouw bedrijf, wat ons waardevolle inzichten geeft voor de optimale strategie. Wij analyseren continu data, die ons helpen bij het bedenken en creëren van vernieuwende content.

– Marktonderzoek
– Data analyseren
– Strategie ontwikkeling

Webdesign

Onze experts op het gebied van webdesign creëren graag de meest professionele website voor jou die aan al jouw wensen voldoet! Ze zorgen er voor dat jouw klanten direct onder de indruk zijn als ze op jouw website terecht komen en dat het compleet in de huisstijl van jouw bedrijf is.

– Website maken
– Webshop inrichten
– Look & Feel
– Geavanceerde systemen
– Salesfunnel creëren
– Landingspagina’s

Branding

Branding is een enorm belangrijk onderdeel binnen de marketing voor een bedrijf. Wanneer het goed uitgevoerd wordt, zorgt het voor een gewenste herkenning bij de doelgroep. Je branding zie je op elke marketinguiting terug: social media kanalen, drukwerk, website, filmpjes, bedrijfspand etc.

– Huisstijl
– Logo
– Flyers & posters
– Bestickering

SEO & SEA

Wij maken jullie bedrijf zichtbaar! Zo kan je doelgroep je makkelijk vinden en zullen ze eerder aankopen doen bijvoorbeeld. Onze experts creëren een campagne van A-Z voor jouw bedrijf om de gewenste online conversiedoelstellingen te behalen!

– Search Engine Optimalization (SEO)
– Search Engine Advertisement (SEA)
– Producten aanbieden op Google
– Website promotie op Google
– Blogs schrijven
– Linkbuilding
– Website check op SEO
– Conversiedoelstellingen behalen

Content creatie

Door een sterke toename van activiteit op alle social platformen wordt het steeds belangrijker om content te maken die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Daarmee neemt het belang van onderscheidend vermogen steeds meer toe. Wij creëren passende content door middel van unieke vormgeving en storytelling met de juiste combinatie van tekst en beeld.

– Fotografie
– Videografie
– Nabewerking

Media & Productie

We creëren foto's en video's voor ieder platform. Van een grote productie voor op YouTube of websites, tot korte video’s voor TikTok bijvoorbeeld. Ga voor hoge productiekwaliteit met hoogwaardige bewerking, een goed script dat aansluit op jouw gewenste resultaat.

– Foto’s en video’s
– Monteren en bewerken
– Van grote producties tot social filmpjes
– In de studio of op locatie

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Statistieken

Wij houden van datagericht te werk gaan

Binnen 3 maanden

Wij laten accounts gemiddeld met 38,1% groeien binnen 3 maanden tijd.

Wij weten hoe succes eruit ziet

Door onze unieke en effectieve marketingstrategie behalen wij snel en goed resultaat

Scroll naar boven
socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

Robin de Weerd

Fit 4 Marketing

Heb je interesse of een vraag? Bel mij gerust!