PORTFOLIO

Bekijk het
werk van Fit 4 Marketing

Ben je benieuwd of wij kunnen leveren wat je zoekt?Neem een kijkje tussen onze projecten!

Onze projecten

Bekijk onze recente projecten

Video afspelen

01. Uylensteijn Exclusive

Een luxe autobedrijf dat graag haar unieke aanbod op de markt wilt brengen. Voor Uylenstein Exclusive hebben wij een nieuwe website gemaakt en een nieuwe huisstijl en logo ontworpen.

Video afspelen

02. Shoot Marenca

Chique heren sieraden gemixt met een prachtig herenhuis, en passende modellen; de belangrijkste ingrediënten voor de fotoshoot die wij voor Marenca hebben mogen doen. 

Video afspelen

03. JR Model Management

Binnen 3 maanden tijd hebben wij, voor één van de grootste modellenbureaus in Amsterdam, groot resultaat behaald d.m.v. een sterke advertentiecampagne.

Video afspelen

04. The American Barn

The American Barn, een stoere winkel met essentials voor skaters en fietsliefhebbers was opzoek naar een nieuwe huisstijl en content voor de socials. Wij hebben dit voor hun mogen opzetten!

Video afspelen

05. Shoot La Fabrique

Een rustige plek in Frankrijk waar je heerlijk kan ontspannen, dat is La Fabrique. Toen deze klant ons benaderde om foto’s te maken voor hun vakantievilla’s bedachten wij direct dat dit gevoel vast gelegd moest worden in de beelden. 

Video afspelen

06. Shoot De Stijl

Als je een huis wilt verkopen, is het erg belangrijk dat je deze zo aantrekkelijk mogelijk vastlegt voor potentiële kopers. Daar hebben wij de Stijl Makelaardij mee geholpen. Zowel interieur als exterieur leggen wij  vast, zodat alle onderdelen van het huis uitblinken! 

Showreel

Een samenstelling van onze projecten

#

Onze projecten in beeld. Bekijk hier de showreel van Fit 4 Marketing.

Onze diensten

Bekijk welke dienst bij jou wensen past

Social media

Ons team werkt met professionele tools en beschikt over grondige kennis van alle relevante platforms, doelgroepen en communicatievormen. Wij beheren gestructureerd, social media voor platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok met als doel om meer engagement met de doelgroep te genereren.

– Content creatie
– Contentkalender
– Community management

Online Advertising

Wij bieden verschillende varianten van paid media in zoekmachines en op social media. Hiermee is het gemakkelijker om een specifieke doelgroep te bereiken en creëer je meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Onze specialisten ontwikkelen data gedreven campagnes gericht op het hoogst haalbare resultaat.

– Campagnes creëren 
– Zichtbaarheid
– Naamsbekendheid

Data & Strategie

Voorafgaand aan de strategieontwikkeling, doen wij uitgebreid onderzoek naar de beste online positionering van jouw bedrijf, wat ons waardevolle inzichten geeft voor de optimale strategie. Wij analyseren continu data, die ons helpen bij het bedenken en creëren van vernieuwende content.

– Marktonderzoek
– Data analyseren
– Strategie ontwikkeling

Webdesign

Onze experts op het gebied van webdesign creëren graag de meest professionele website voor jou die aan al jouw wensen voldoet! Ze zorgen er voor dat jouw klanten direct onder de indruk zijn als ze op jouw website terecht komen en dat het compleet in de huisstijl van jouw bedrijf is.

– Website maken
– Webshop inrichten
– Look & Feel
– Geavanceerde systemen
– Salesfunnel creëren
– Landingspagina’s

Branding

Branding is een enorm belangrijk onderdeel binnen de marketing voor een bedrijf. Wanneer het goed uitgevoerd wordt, zorgt het voor een gewenste herkenning bij de doelgroep. Je branding zie je op elke marketinguiting terug: social media kanalen, drukwerk, website, filmpjes, bedrijfspand etc.

– Huisstijl
– Logo
– Flyers & posters
– Bestickering

SEO & SEA

Wij maken jullie bedrijf zichtbaar! Zo kan je doelgroep je makkelijk vinden en zullen ze eerder aankopen doen bijvoorbeeld. Onze experts creëren een campagne van A-Z voor jouw bedrijf om de gewenste online conversiedoelstellingen te behalen!

– Search Engine Optimalization (SEO)
– Search Engine Advertisement (SEA)
– Producten aanbieden op Google
– Website promotie op Google
– Blogs schrijven
– Linkbuilding
– Website check op SEO
– Conversiedoelstellingen behalen

Content creatie

Door een sterke toename van activiteit op alle social platformen wordt het steeds belangrijker om content te maken die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Daarmee neemt het belang van onderscheidend vermogen steeds meer toe. Wij creëren passende content door middel van unieke vormgeving en storytelling met de juiste combinatie van tekst en beeld.

– Fotografie
– Videografie
– Nabewerking

Media & Productie

We creëren foto's en video's voor ieder platform. Van een grote productie voor op YouTube of websites, tot korte video’s voor TikTok bijvoorbeeld. Ga voor hoge productiekwaliteit met hoogwaardige bewerking, een goed script dat aansluit op jouw gewenste resultaat.

– Foto’s en video’s
– Monteren en bewerken
– Van grote producties tot social filmpjes
– In de studio of op locatie

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Statistieken

Wij houden van datagericht te werk gaan

Binnen 3 maanden

Wij laten accounts gemiddeld met 38,1% groeien binnen 3 maanden tijd.

Wij weten hoe succes eruit ziet

Door onze unieke en effectieve marketingstrategie behalen wij snel en goed resultaat

Scroll naar boven
socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

Robin de Weerd

Fit 4 Marketing

Heb je interesse of een vraag? Bel mij gerust!