fbpx
Zoek
Sluit dit zoekvak.

WEBDESIGN & E-LEARNING AUTOMATION

Fenne Oostewaal

Voor deze lifestyle coach hebben we een website met geïntegreerde e-learning en podcast ontworpen en gebouwd. Daarnaast hebben we een e-mail automation gemaakt en gekoppeld aan de website.

Gewerkt met

Fenne Oostewaal

Resultaat

Fenne Oostewaal is nu zichtbaar met een website, e-learning en podcast waar ze trots op is. Door de automations in de emailcampagnes kunnen bezoekers in een geautomatiseerde salesfunnel uiteindelijk klant worden van de e-learning. Hierna wordt de e-learning ook geautomatiseerd gegeven. De inkomstenstroom voor deze lifestyle coach is daarom vrijwel geheel passief gemaakt.

Automations

Op een passieve manier geld verdienen.

E-learning
0
Automation
0
Website
0

Nieuwe website

We hebben een gebruiksvriendelijke website ontworpen met een geïntegreerde e-learning en podcast. De website straalt een clean en vredig gevoel uit en sluit volledig aan bij de huisstijl.

06. Social Media Boost

Content creatie | Advertenties | Social media

Door onze unieke en effectieve social media strategie behalen wij snel en goed resultaat. Binnen 3 maanden halen we gemiddeld +38% meer volgers, +183% meer bereik en +198% meer betrokkenheid.

07. KSB Crystal

Webshop | SEO | Productfotografie

We hebben en nieuwe webshop in Shopify en een sterke SEO-strategie gebouwd die de vindbaarheid op zowel Nederlands als internationaal gebied heeft geoptimaliseerd.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Scroll naar boven