fbpx
Search
Close this search box.

SHOPIFY WEBSHOP & SEO & PRODUCTFOTOGRAFIE

KSB Crystal

Voor deze e-commerce shop in exclusieve historische glazen en gegraveerd kristal hebben we een nieuwe webshop ontworpen en gebouwd in Shopify. Daarnaast hebben we een sterke SEO-strategie neergezet en de vindbaarheid op zowel Nederlands als internationaal gebied geoptimaliseerd. We hebben professionele productfoto’s gemaakt in historische stijl.

Gewerkt met

KSB Crystal

Resultaat

KSB Crystal is nu zichtbaar met een webshop waar ze trots op is en die goed converteert. De webshop vertelt het verhaal van het bedrijf op een unieke wijze. De webshop geeft het bedrijf de mogelijkheid om hun producten wereldwijd te verkopen.

Productfoto’s

Vertaal jouw verhaal in beeld en trigger je doelgroep om te kopen.

Productsfoto's
0
SEO strategie
0
Webshop
0

Website

We hebben een gebruiksvriendelijke webshop ontworpen in Shopify. Het straalt luxe en klasse uit en sluit volledig aan bij de huisstijl.

04. Heike Schicketanz Beauty & Wellness

Content creatie | Advertenties | E-commerce

Binnen 4 maanden tijd hebben wij een ROAS behaald van 5,4. Dit hebben we gedaan door het inzetten van sterke Google Campagnes met aansluitende content marketing strategie. 

08. Edelga

Webshop | SEO | Fotografie

We hebben een nieuwe website ontworpen o.b.v. de wetten uit de mediapsychologie.  Daarnaast hebben we een sterke SEO-strategie neergezet.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Scroll naar boven