Search
Close this search box.

Hoe werkt het

Zie hoe wij
te werk gaan

socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

01. Kennismakingsgesprek 

Leuk om je te ontmoeten! Voordat wij een samenwerking met een nieuwe klant aangaan vinden wij het erg fijn om je even te spreken, om kennis te maken. Zo kunnen we allebei even kijken of het klikt en of onze manier van werken overeenkomt! 

02. Probleem identificeren

Waar loop je momenteel op vast? Wil je de naamsbekendheid van je merk vergroten, meer volgers op je socials of clicks naar je website?  Wij gaan samen vaststellen wat jouw bedrijf het meeste kan helpen! 

socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

03. Doelen stellen

Hoe gaan wij zorgen dat je probleem opgelost word? Samen stellen we doelen op en ontwikkelen wij door middel van een onderzoek de optimale strategie voor jouw bedrijf om deze doelen te bereiken. Zo zorgen we dat we zo efficiënt mogelijk te werk te gaan! 

04. Work in progress

Ons team gaat hard aan het werk om te zorgen dat de doelen behaald worden. Ondertussen houden wij je up to date! 

05. Resultaat

Het doel is behaald! Wij kijken graag samen met je naar wat we hebben neergezet en wat jij hier aan hebt gehad. 

06. Reflectie

Nadat het doel is behaald vinden wij het belangrijk om te kijken wat er goed ging en wat wij zouden kunnen verbeteren. Wij hopen op een lange samenwerking! 

Onze diensten

Bekijk welke dienst bij jou wensen past

Social media

Ons team werkt met professionele tools en beschikt over grondige kennis van alle relevante platforms, doelgroepen en communicatievormen. Wij beheren gestructureerd, social media voor platformen zoals Facebook, Instagram en TikTok met als doel om meer engagement met de doelgroep te genereren.

– Content creatie
– Contentkalender
– Community management

Online Advertising

Wij bieden verschillende varianten van paid media in zoekmachines en op social media. Hiermee is het gemakkelijker om een specifieke doelgroep te bereiken en creëer je meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. Onze specialisten ontwikkelen data gedreven campagnes gericht op het hoogst haalbare resultaat.

– Campagnes creëren 
– Zichtbaarheid
– Naamsbekendheid

Data & Strategie

Voorafgaand aan de strategieontwikkeling, doen wij uitgebreid onderzoek naar de beste online positionering van jouw bedrijf, wat ons waardevolle inzichten geeft voor de optimale strategie. Wij analyseren continu data, die ons helpen bij het bedenken en creëren van vernieuwende content.

– Marktonderzoek
– Data analyseren
– Strategie ontwikkeling

Webdesign

Onze experts op het gebied van webdesign creëren graag de meest professionele website voor jou die aan al jouw wensen voldoet! Ze zorgen er voor dat jouw klanten direct onder de indruk zijn als ze op jouw website terecht komen en dat het compleet in de huisstijl van jouw bedrijf is.

– Website maken
– Webshop inrichten
– Look & Feel
– Geavanceerde systemen
– Salesfunnel creëren
– Landingspagina’s

Branding

Branding is een enorm belangrijk onderdeel binnen de marketing voor een bedrijf. Wanneer het goed uitgevoerd wordt, zorgt het voor een gewenste herkenning bij de doelgroep. Je branding zie je op elke marketinguiting terug: social media kanalen, drukwerk, website, filmpjes, bedrijfspand etc.

– Huisstijl
– Logo
– Flyers & posters
– Bestickering

SEO & SEA

Wij maken jullie bedrijf zichtbaar! Zo kan je doelgroep je makkelijk vinden en zullen ze eerder aankopen doen bijvoorbeeld. Onze experts creëren een campagne van A-Z voor jouw bedrijf om de gewenste online conversiedoelstellingen te behalen!

– Search Engine Optimalization (SEO)
– Search Engine Advertisement (SEA)
– Producten aanbieden op Google
– Website promotie op Google
– Blogs schrijven
– Linkbuilding
– Website check op SEO
– Conversiedoelstellingen behalen

Content creatie

Door een sterke toename van activiteit op alle social platformen wordt het steeds belangrijker om content te maken die de aandacht van jouw doelgroep trekt. Daarmee neemt het belang van onderscheidend vermogen steeds meer toe. Wij creëren passende content door middel van unieke vormgeving en storytelling met de juiste combinatie van tekst en beeld.

– Fotografie
– Videografie
– Nabewerking

Media & Productie

We creëren foto's en video's voor ieder platform. Van een grote productie voor op YouTube of websites, tot korte video’s voor TikTok bijvoorbeeld. Ga voor hoge productiekwaliteit met hoogwaardige bewerking, een goed script dat aansluit op jouw gewenste resultaat.

– Foto’s en video’s
– Monteren en bewerken
– Van grote producties tot social filmpjes
– In de studio of op locatie

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Scroll naar boven
socialmediamanagement-creative-socialmediamananger-fit4marketing

Robin de Weerd

Fit 4 Marketing

Heb je interesse of een vraag? Bel mij gerust!